Sergio Project este un nou proiect de club cu influente reggae si retro ce a luat fiinta in luna februarie 2010 fiind compus din solistul Sergiu Hanganu si producatorul Cosmin Budur.

Melodia de debut “Blaze in You” a fost lansata la inceputul verii, fiind o piesa la care s-a lucrat 2 luni, timp in care cei doi componenti ai proiectului au testat reactia publicului din mai multe cluburi din tara. Feedback-ul primit a fost unul cat se poate de pozitiv, ceea ce i-a determinat pe Sergiu si Cosmin sa intre din nou in sudio.

Cel de-al doilea single Sergio Project - “Bambonera” a fost interpretat in premiera in cadrul Festivalului Mangalia, fiind lansat online de curand si urmand a i se filma un videoclip.

"Bambonera" urmeaza aceeasi linie melodica dansanta ca si primul single ducand cu gandul la miscarile senzuale pe ritmuri de mambo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.