Paris Hilton a primit interdictie de a intra in Japonia din cauza scandalului cocaina de luna trecuta.

Imediat ce a avionul vedetei a aterizat pe aeroportul Narita din Tokyo, mostenitoarea imperiului Hilton a fost retinuta de reprezentantii Biroului pentru Imigranti care i-au refuzat intrarea in tara. Autoritatile u-au permis sa petreaca nopatea in hotelul aeroportului si a doua zi Paris a fost nevoita sa zboare inapoi spre casa, relateaza CNN.

Purtatorul de cuvant al vedetei a declarat ca Paris vizita Japonia in interes profesional si isi programase aceasta calatorie cu cateva luni in urma.

"Paris Hilton a fost retinuta de autoritatile japoneze, desi isi programase aceasta calatorie de afaceri cu cateva luni in urma. Paris a vrut sa isi respecte contractul si sa nu isi dezamageasca fanii asiatici",
a mai spus purtatorul de cuvant al vedetei.

Paris Hilton scapa din nou de inchisoare

Luni, Paris a pledat vinovata pentru acuzatiile de posesie de droguri si obstructionarea misiunii unui politist, pentru a evita astfel doua condamnari consecutive de cate sase luni in inchisoarea din Clark County. In plus, vedeta este obligata sa urmeze un program destinat consumatorilor de droguri, sa plateasca o amenda de 2.000 de dolari si sa efectueze 200 de ore de munca in beneficiul comunitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.