Realizatoarea de televiziune americana Oprah Winfrey si-a imprumutat vocea personajului animat "O", care discuta cu invitatii sai "Otto the Orangutan" si "Ophelia the Octopus", in serialul de televiziune pentru copii "Sesame Street".

Producatorii mult premiatului serial TV pentru copii au declarat ca personajul animat a carui voce este asigurata de Oprah Winfrey va putea fi vazut intr-un episod care parodiaza celebra emisiune TV realizata de aceasta, intitulat "The O Show", care va fi difuzat in cel de-al 41-lea sezon al serialului "Sesame Street", ce debuteaza pe 27 septembrie, relateaza MEDIAFAX.

Producatorii show-ului au declarat ca este pentru prima oara cand Oprah Winfrey, una dintre cele mai influente femei din industria de televiziune americana, isi imprumuta vocea unui personaj din serialul "Sesame Street".

  • Cantaretii Katy Perry, Usher si Will.i.am, actorii Jude Law si Colin Farrell si starul NFL Reggie Bush se numara printre celelalte celebritati care vor putea fi auzite in noul sezon al serialului "Sesame Street", ce va pune accentul pe stiinta.

Personajul Grover va avea in noul sezon propriul segment - "Super Grover 2.0" -, in care va incerca sa gaseasca solutii pentru numeroasele probleme cu care se confrunta planeta Pamant.

Noul sezon al show-ului va contine si cateva parodii ale unor filme si seriale celebre. "True Mud" este o parodie dupa popularul serial TV produs si difuzat de HBO "True Blood", iar "Ironing Monster" prezinta publicului o noua fata a super-eroului Iron Man.

  • Serialul pentru copii "Sesame Street", care combina componenta educationala cu cea de divertisment, a castigat de-a lungul anilor opt premii Emmy si este difuzat in peste 140 de tari.

Populara realizatoare si prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", in 2011, dupa 25 de ani de difuzare si intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, care va avea o lansare oficiala pe 1 ianuarie 2011.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe intreg teritoriul american si in peste 140 de tari.

Citeste si:
Tragedie la Hollywood! Un cunoscut actor de comedie a murit
Tragedie la Hollywood! Unul...

Aceasta emisiune a facut-o celebra pe Oprah Winfrey si a ajutat-o sa stranga o avere estimata de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.