Din cauza unor probleme logistice cu care s-a confruntat echipa de productie a turneului, Richard Marx a fost nevoit sa anuleze mai multe spectacole din Europa Centrala si de Est, printre care si concertul din Romania.

Biletele pentru concertul pe care artistul ar fi trebuit sa-l sustina pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, vor putea fi rambursate de la punctele de vanzare de la care au fost achizitionate, in perioada 27 septembrie – 26 octombrie.

Din cauza unor probleme logistice, itinerariul turneului lui Richard Marx a fost afectat, impresarul artistului fiind nevoit sa anuleze mai multe concerte programate pentru toamna aceasta, printre care si cel confirmat in Romania.

In prezent, organizatorii evenimentelor afectate se afla in discutii cu managementul artistului pentru reprogramarea acestora, insa pana la confirmarea unei noi date, cei care si-au achizitionat bilet pentru spectacolul de la Bucuresti, anuntat initial pentru 1 noiembrie, isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand din data de 27 septembrie.

Perioada in care cei care si-au cumparat bilet isi pot recupera banii este de 30 de zile, pana pe 26 octombrie. Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului (fara alte comisioane si servicii) pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, in perioada mentionata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.