DJ BigIce & Outffit au succes inca de la primul single, piesa Vejo Bonito fiind deja licentiata in sapte tari: Germania, Austria, Elvetia, SUA, UK, Canada si Rusia.

Proiectul a luat nastere in aprilie 2010 cand cei doi s-au intalnit in studioul lui Nick Kamarera, el fiind si producatorul melodiei lor de debut.

"Vejo Bonito” inseamna in portugheza “te-am vazut frumoasa” iar single-ul este interpretat in aceasta limba ce este folosita tot mai des in productiile muzicale din dorinta de a patrunde pe piata muzicala internationala. Se pare ca baietii nu au trebuit sa astepte prea mult pentru ca radiourile si casele de productie din strainate si-au manifestat interesul foarte rapid fata de aceasta melodie, urmand a fi licentiata in curand si in alte tari in afara celor mentionate mai sus.

Special pentru publicul strain DJ BigIce & Outffit vor lansa si o varianta in engleza la “Vejo Bonito” urmand a filma si un videoclip in urmatoarele doua saptmani, clip ce va rula in toate tarile unde piesa este difuzata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.