In noua editie "Behind The Music", telespectatorii vor avea ocazia sa descopere cat mai multe detalii despre viata si cariera lui Courtney Love.

Courtney Love, rock star, actrita si mama si-a petrecut copilaria in nenumarate scoli de corectie si camine. Inca din adolescenta Courtney se regasea in muzica rock si isi ineca amarul cu pastile si heroina.

Totodata, Courtney a fost atrasa si de actorie, iar norocul i-a suras in momentul in care a obtinut roluri pentru „Sid and Nancy” si „Straight to Hell”.

Artista si-a inceput cariera muzicala cu trupa Hole care in scurt timp a devenit foarte apreciata pe scenele underground in special datorita vocii indraznete si puternice ale lui Courtney. Cand s-a maritat cu Kurt Cobain, cariera ei de star rock s-a stins odata cu consumul tot mai ridicat de droguri. Timpul petrecut impreuna a reprezentat pentru Courtney una dintre cele mai fericite perioade ale vietii sale. Sinuciderea lui Cobain a lasat-o fara nici un sprijin si cu grija unui copil.

Dupa aceasta deceptie, toata lumea a crezut ca artista va lua calea autodistrugerii, dar Courtney s-a transformat dintr-un „grunge icon”, cum a fost catalogata in acea vreme, intr-o personalitate plina de glamour.

Courtney si-a consolidatcariera de actrita, ajungand sa fie foarte apreciata de criticii de specialitate. Dupa o perioada extrem de grea din punct de vedere financiar prin care a trecut, artista a avut puterea sa se redreseze si sa isi reia cariera muzicala. Ea lansat un nou album prin care isi spune povestea intitulat „Nobody’s Daughter”.

Acum, Courtney isi dedica viata fiicei sale Frances Bean, a carei custodie a pierdut-o in trecut defavoarea familiei, dar pe care a reusit sa o redobandeasca.

Aceasta editie „Behind the Music” va fi presarata cu interviuri ale familiei, prientenilor, iar telespectatorii vor putea urmari casetele de la auditia pentru primul sau film, „Sid and Nancy”, dar si poze rare si filmulete in care arista apare alaturi de Kurt Cobain.”

Citeste si:
S-au desfigurat! Cele mai nereusite operatii estetice
S-au desfigurat! Cum arata...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.