Anuntata cu surle si trambite, Pamela Anderson a lasat un gust amar fanilor, dupa petrecerea de la Snagov.

Sanziana Buruiana si Oana Bercaru, cele mai bine dotate romance, sar la gatul vedetei, suparate ca nu a vrut sa faca poze decat contra sumei de 1.000 de euro.

„Eu si Simona Sensual stateam in primul rand si toata lumea striga catre mine ca seman cu Pamela. Am vrut sa facem poze cu ea, dar ea a refuzat. A cerut o mie de euro pentru o fotografie si normal ca nu a dat nimeni. Cred ca se temea de concurenta, ca noi avem sanii mai mari decat ea", a declarat Sanziana, pentru Click!

Sunt nemultumita de tot ceea ce s-a intamplat acolo. Noi, fetele din Romania, care am pozat in Playboy, aratam mult mai bine decat cele din strainatate, care au venit cu Pamela. La un moment dat, eu si Roxana Ungureanu ne-am dus la salonul VIP sa mancam si au venit sa ne dea afara, dar noi nici nu stiam ca acolo este VIP", a spus Oana, dezamagita.

Sanziana a fost deceptionata si pentru ca bomba sexy s-a aratat pe scena doar 20 de minute: “Pamela a urcat cateva minute pe scena, alaturi de Mihai Morar, apoi a disparut de la eveniment”, a marturisit Sanziana pentru eMulte.ro

Si Simona Sensual face parte dintre cei care au plecat dezamagiti de la petrecerea Playboy Mansion.

“Am fost foarte dezamagita. A fost o organizare dezastruoasa. Evenimentul Playboy a semanat mai degraba cu un targ pentru prostituate”, a declarat Simona pentru eMulte.ro. Aceasta a fost socata de romancele alese sa incalzeasca atmosfera la petrecerea exclusivista de la Palatul Snagov si nu a uitat sa puncteze: “A fost plin de fete ieftine, vai mama lor! Si licitatia pentru Pamela Anderson mi s-a parut ca o invitatie la bordel”.

Pentru Mihai Morar, amfitrionul petrecerii, atitudinea rezervata a actritei este una normala: „Este exact distanta pe care o afiseaza multi dintre americani", a declarat realizatorul emisiunii “Rai da’ Buni", potrivit Adevarul.

Printre cei care au avut ocazia sa schimbe cateva vorbe cu starul s-a numarat si moderatoarea TV Liana Stanciu, prezenta la eveniment in numele fundatiei „Salvati-va Ingerii".

Citeste si:
Playboy Mansion, focar de infectie
Playboy Mansion, focar de...

„Eu si sotul meu am stat la petrecere doar o jumatate de ora, nu e genul nostru de petrecere. Am vorbit foarte putin cu Pamela, am salutat-o si i-am multumit pentru licitatie. Mi s-a parut o femeie foarte frumoasa", a marturisit Liana.

Bomba sexy a tuturor timpurilor a acordat un interviu echipei “Happy Hour”, in care a vorbit despre maternitate, nuditate, dar si despre cum isi imagineaza viata la adanci batraneti. Si daca Pam nu a putut ajunge in platoul emisiunii lui Maruta, atunci a mers Happylica la ea, chiar la petrecerea “Playboy Mansion Revisited”, relateaza happyhour.protv.ro.

La petrecere, prima de acest fel din Europa, Pamela Anderson a stat de vorba cu Loredana si a marturisit ca se simte exact ca la conacul lui Hugh Hefner. Pam a vorbit despre cum este sa iti cresti copiii ca mama singura, despre grija pentru animale, despre cum isi doreste sa imbatraneasca, despre operatii estetice sau despre ce parere au copiii sai despre pozele nud care au facut-o celebra.

Citeste si:
Pamela Anderson s-a despartit de fotbalistul Adil Rami: Ducea "o...
Pamela Anderson s-a despartit...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.