Morcheeba ajunge din nou in Romania, in aceasta toamna, in formula completa care i-a adus succesul international

Dupa ani de cautari muzicale, combinatii de stiluri, diverse colaborari si experimente, Morcheeba canta din nou in Romania, in aceasta toamna, alaturi de solista Skye Edwards, cea mai iubita voce a trupei.

Monden.info a stat de vorba cu membrul trupei Ross Godfrey (instrumente).

Monden.Info: Dupa cativa ani, sunteti din nou in turneu in formula completa. Cum va simtiti?

Morcheeba: Toate bune, frumoase si calduroase ca un shot de tequila. Suntem foarte fericiti si ne distram.

Monden.Info: De ce ati ales numele “Blood Like Lemonade” pentru noul vostru album?
Morcheeba: Numele nu prea are niciun sens, tocmai de aceea ne-a placut).

Monden.Info: Tineti legatura cu fanii pe Faceboook, MySpace, Twitter?
Morcheeba:Da, verificam in fiecare zi ce spune lumea despre noi. Puteti vizita pagina morcheeba.co.uk ,unde gasiti linkuri spre conturile noastre de pe retelele sociale.

Monden.Info: Cum vi se pare ideea distribuirii muzicii gratuit pe internet?

Morcheeba: Oamenii ar trebui sa poata asculta muzica gratuit online, ca si la radio, insa pentru a descarca piese la o calitate ridicata ar trebui sa plateasca, altfel trupele nu isi pot permite sa mai creeze muzica si dispar. Industria muzicala e oricum aproape moarta. O sa ne lipseasca daca dispare total. Inainte se facea o muzica foarte buna, acum este extrem de greu pentru trupele noi sa reuseasca, deoarece nimeni nu mai vrea sa plateasca pentru muzica. Este foarte trist.

  • Concertul Morcheeba va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, pe 5 octombrie, informeaza organizatorii

"Blood like Lemonade" pare a fi albumul pe care l-au cautat ani la rand. Este cel mai introspectiv album al britanicilor, combinand esenta discurilor Morcheeba clasice, de la inceputurile trupei (Who Can You Trust si Big Calm) cu arome noi, exotice. La baza albumului sta inconfundabila lor amprenta downtempo, impletita cu trip-hop, asezonata cu acordurile misterioase ale unor instrumente mai putin obisnuite pentru ei: pian african pe piesa Even Though sau muzicuta blues pe Mandala.


Biletele, disponibile la pretul de 90 lei, 120 lei, 160 lei sau 200 lei in functie de categorie, se pot cumpara incepand cu 1 septembrie 2010 online pe eventim.ro, sau prin reteaua nationala Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange si librariile Humanitas)
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.