Designerul Catalin Botezatu s-a intors de curand din Islanda si New York, unde a avut prezentari de moda, iar acasa l-a intampinat Violeta, castigatoarea marelui show "Burlacul".

In cadrul emisiunii Acces Direct de ieri, Catalin Botezatu a fost intampinat de Violeta, noua sa partenera. Emotionata si mistuita de dor, blonda a primit o pleiada de vesti surprinzatoare.

Nu doar ca il va insoti pe designer in USA, dar ii va fi si asistenta in noul proiect: „Nu am voie sa spun nimic deocamdata, dar Violeta va fi asistenta mea. Va fi un proiect mai mare si mai tare decat „Burlacul”. Se va filma in locatii mult mai frumoase si veti avea parte de cele mai frumoase imagini", a marturisit Bote.

Cat despre excursia de la Las Vegas, aceasta este de fapt finala concursului „Cea mai sexy vampirita”, unde Violeta si Bianca Dragusanu au mari sanse sa ajunga.

Chestionat de Simona Gherghe, Botezatu a marturisit ca i-a fost dor de Violeta, dar si ca Mihaela continua sa il caute si sa ii dea mesaje telefonice, unele chiar de repros. Designerul e hotarat sa o vada pe marea invinsa in privat si sa ii explice anumite lucruri.

Sursa: unica.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.