Detinutii din inchisoarea Pentonville, din nordul Londrei, l-au primit pe George Michael cu serenade si cateva versiuni ironice ale unor cantece celebre ale sale.

Cantaretul, in varsta de 47 de ani, parea destul de traumatizat, miercuri, dupa ce a fost perchezitionat la piele, plasat in sectiunea destinata delincventilor sexuali si ironizat de unii puscariasi.

O sursa a declarat pentru The Mirror ca “artistul s-a simtit umilit cand a fost perchezitionat la piele si chiar i-a intrebat pe gardieni daca este neaparat necesar sa faca acest lucru”.

Conducerea inchisorii a considerat ca starul se va afla in siguranta mai degraba printre pedofili si alti delincventi sexuali, decat in alte sectiuni unde sunt incarcerati infractori mult mai violenti.

In timpul celor mai grele 12 minute din prima lui zi de carcera, George Michael - devenit detinutul A8365AW - a fost escortat pana la dusuri, in timp ce condamnatii cantau "Guilty George Has Got No Freedom".

"Imediat cum a sosit, prizonierii au inceput sa cante o versiune ironica a piesei «The Freedom». Iar atunci cand l-au dus la dusuri, ei au cantat «Guilty George Has Got No Freedom», parodiind piesa «Careless Whisper». El era foarte imbufnat. Purta pantalonii uniformei din inchisoare si un tricou, dar nu avea pantofi. A doua zi, de dimineata, cand usile celulelor au fost deschise, el a ramas in celula si a refuzat sa iasa", a declarat unul dintre detinuti.

Cantaretul s-a declarat distrus cand a aflat ca in primele 48 de ore de detentie nu are voie sa primeasca nicio vizita, iar singurul sau contact cu lumea exterioara a constat intr-o convorbire telefonica de trei minute cu partenerul sau de viata, Kenny Goss.

George Michael va petrece doar patru zile in inchisoarea Pentonville, urmand sa fie apoi transferat intr-o inchisoare publica.

George Michael a fost condamnat la opt saptamani de inchisoare
pentru conducerea automobilului sub influenta drogurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.