Cunoscutul DJ Vali Barbulescu a calcat stramb. Cel putin asa sustine ultimul numar al revistei Ciao!, in paginile careia se regasesc o serie de fotografii ale sale, la brat, de dupa gat sau mai stiu eu in ce ipostaze, cu Andreea de la Amnezia Production, casa de discuri unde activeaza vedeta Kiss FM. Vali este casatorit cu Irene, prezentatoarea rubricii meteo de la B1 TV, fiica unui influent om de afaceri din Romania si chiar si din afara granitelor tarii. Nasii celor doi tineri insuratei sunt Giovanni Becali si sotia sa.

In ultimul numar al revistei sus- amintite se spune ca "omul nostru" a facut marea greseala ca a iesit zilele trecute la masa cu o fata, alta decat sotia lui, pe nume Andreea. Se pare ca in timpul mesei s-au consumat si primele tandreturi dintre cei doi, lucru care este putin probabil ca-i vor fi pe plac socrului acestuia.

De cealalta parte, Vali ne-a marturisit, in exclusivitate, si a avut amabilitatea de a ne povesti, ca intre el si Andreea nu este nimic. "Nu am nimic cu Andreea, e o prietena foarte, foarte buna. Am iesit cu ea pentru ca era foarte aproape de sediul firmei si am mers sa mancam ceva, oricum nu este nici prima si nici ultima oara cand o sa iesim impreuna. De altfel, am iesit chiar si cu sotia mea, Irene, cu Andreea si cu prietenul ei, asa ca nici nu intra in discutie ca ar fi vorba de un alt fel de relatie, in afara de cea de prietenie.

Nu am nimic cu pozele din revista, doar ca m-a deranjat tonul materialului, condescent. E scris cu o rautate nejustificata, pentru ca eu nu am nimic cu nimeni. Cat despre ce se scrie in articol, cum ca eu as sta cu Irene pentru ca tatal ei este un influent om de afaceri, si ca m-ar obliga sa stau cu fiica lui, este total neadevarat. Faptul ca sunt in familia lor de sase ani inseamna ca ma leaga alte lucruri de socrul meu (Florin Parvu, alias Florin Chinezu), cum ar fi dragostea si respectul pe care i-l port.

In plus, daca era ceva intre mine si Andreea, iti dai seama ca nu m-as fi afisat cu ea in acel loc", ne-a marturist DJ de la Kiss FM, Vali Barbulescu. El a mai continuat, spunandu-ne ca "aseara am stat de vorba cu socrul meu, pana la 3 dimineata, la un pahar cu vin, asa ca intre baieti, si am discutat despre acest lucru, si am ajuns la concluzia ca asa e presa, rautacioasa si uneori exagerata". Am incercat sa luam legatura si cu socrul lui Vali Barbulescu, insa pana la inchiderea editiei acesta nu a fost de gasit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.