Trei spectatori au lesinat si un al patrulea a facut apoplexie in timp ce vizionau pelicula "127 hours", cel mai recent film regizat de Danny Boyle.

Alti spectatori au parasit sala la mijlocul filmului, deoarece nu au putut sa vada pana la capat o scena in care personajul principal, interpretat de actorul James Franco, imobilizat sub o stanca intr-un canion, isi amputeaza o mana cu ajutorul unui briceag, scrie dailymail.com.

127 hours” spune povestea reala a alpinistului Aron Ralston, al carui brat drept a fost prins intr-un canion din statul Utah, in urma prabusirii unei stanci.

Temandu-se sa nu moara dupa ce a ramas prins timp de cinci zile in acel canion, alpinistul s-a folosit de un briceag pentru a-si amputa bratul drept. Aron Ralston, pe atunci in varsta de 34 de ani, a reusit in cele din urma sa iasa din acel canion si a fost salvat de alti alpinisti din zona, care au anuntat autoritatile.

Aron Ralston a scris in 2003 o carte despre acest incident, intitulata "Between a Rock and a Hard Place".

Danny Boyle, premiat cu Oscar pentru "Slumdog Millionaire", in 2009, si-a prezentat lungmetrajul "127 Hours", la sfarsitul saptamanii trecute, la Festivalul de Film de la Toronto.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.