O organizatie comunista din Rusia a cerut arestarea artistului, pentru ca promoveaza in mod public consumul de droguri.

Sting, in varsta de 58 de ani, a atras atentia comunistilor rusi, dupa ce in aprilie a cerut public legalizarea marijuanei la nivel international.

"In aprilie 2010, Sting a cerut public legalizarea marijuanei la nivel international”, au afirmat intr-un comunicat comunistii din regiunea Petersburg si Leningrad, potrivit Ria Novosti.

“Nu numai comunistii, ci toti care sunt in favoarea unui stil de viata sanatos, consolidarii culturii si traditiei natiunii noastre trebuie sa inteleaga ca un astfel de personaj, indiferent de cat ar fi de apreciata de catre adolescenti, nu poate aparea pe o scena din Federatia Rusa", se adauga in comunicat.

De asemenea, acestia subliniaza lipsa de implicare a politiei in combaterea mesajelor transmise de Sting, ceea ce denota o dovada de "neglijenta" din partea autoritatilor.

Comunisti rusi cer anularea concertelor cantaretului, care a cantat la St. Petersburg pe data de 13 septembrie 2010 si mai are un concert programat marti la Moscova.

Sting nu a facut deocamdata niciun comentariu pe baza acestui subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.