Radu Pietreanu , fost component al trupei de comedie Vacanta Mare, impreuna cu Tica Lumanare (trupa Karma) si Mihai Napu (Totusi Iubirea), tin cel de-al doilea spectacol cu nou infiintata lor trupa - Vacanta Muzicala.

Vacanta Muzicala este un proiect care a luat fiinta in august 2010 si are ca scop sa imbine intr-un mod original stand-up comedy-ul de calitate cu muzica folk.

“Stand la o chitara si la depanat amintiri de pe munte….imi minte ne-a incoltit o idée……aceea de a uni recitalurile mele folk si ale lui Mihai Napu cu umorul lui Radu”, declara Tica Lumanare, component al Trupei Vacanta Muzicala.

Beraria Berestroika este locatia care va gazdui cea de-a doua reprezentatie a trupei Vacanta Muzicala, joi, 16 septembrie, ora 21.00. Evenimentul se va impune insa ca unul saptamanal, avand reprezentatie in fiecare seara de joi .

Intrarea la spectacolul Vacanta Muzicala va fi libera si va dura aproximativ 3 ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.