Pe 10 septembrie a avut loc Fashion's Night Out, un concept mondial mult asteptat. E vorba de o noapte de reduceri, cumparaturi, prezentari de moda si lansari toate in prezenta vedetelor.

La New York, Londra sau Berlin in noaptea de 10 septembrie nu s-a dormit! Magazinele au fost luate cu asalt de fashioniste, iar vedetele au iesit la rampa sa-si promoveze fie parfumurile, fie colectiile, ori pur si simplu sa pozeze frumos fotografilor.

  • Blake Lively si Leighton Meester

Protagonistele din „Gossip Girl” au luat parte la evenimentul organizat de Vogue la Lincoln Center, New York.

Blake a imbracat o creatie solara Marchesa, o rochie scurta superba, cu imprimeu tribal, la care a asortat o pereche de pantofi Louboutin, pe cand Leighton a optat pentru o rochie mini cu taieturi si panglici, albastru satinat, Versus by Versace si botine Louboutin, evident.

Sursa: unica.ro

NEW YORK - SEPTEMBER 10: Escada Models parade down 5th Ave. during Fashion?s Night Out on Friday September 10, 2010 in New York City, New York. (Photo by Tom Briglia/Getty Images for Escada)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.