Actorul din "Borat" si sotia lui au devenit din nou parinti.

Isla Fisher si Sacha Baron sunt foarte secretosi in ceea ce priveste viata lor privata si nu au vrut sa comenteze stirea. Acest lucru nu ne mira deloc avand in vedere ca Isla nu a vrut sa confirme ca este insarcinata nici macar atunci cand a fost fotografiata cand sarcina era vizibila.

It seems Isla Fisher has given up in hiding her apparent baby belly despite the fact that neither she nor her husband Sacha Baron Cohen have made an official announcement yet. The actress took a stroll hand in hand with her daughter Olive Cohen in Los Angeles, CA on April 20, 2010 wearing a shirt that showed off how prominent her belly had really become! It's a wonder when the couple will officially announce the happy news! Fame Pictures, Inc

Cu toate acestea, cuplul, care mai are o fetita in varsta de doi ani, Olive, a fost surprins la Londra, in timp ce se plimba alaturi de micuta si impingeau un carucior, scrie femalefirst.co.uk.

Isla Fisher si Sacha Baron formeaza un cuplu de mai bine de opt dar abia anul acesta, in luna martie, si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii restranse, care a avut loc la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.