Scandalul pe tema fiului lui Bogdan Lobont izbucneste parca si mai puternic, de fiecare data cand echipa nationala sustine o partida. Dupa declaratiile incendiare ale portarului de la Ajax de saptamana aceasta, Loredana Constantin, mama copilului, ii da o replica prin intermediul Libertatii. Loerdana nu intelege de ce Lobont declara ca ea refuza sa-i permita sa-si vada copilul, din moment ce fotbalistul nu doreste acest lucru: "Bogdan a vorbit de doua ori cu Andrei saptamana trecuta. Prima oara l-am sunat eu, dar nu a raspuns. Abia dupa ce i-am trimis mesaj ca fiul lui vrea sa vorbeasca cu el, m-a sunat. A doua oara au vorbit vineri, iar Bogdan i-a promis ca va veni sa-l vada.

De atunci n-a mai dat nici un semn, desi luni a venit in Bucuresti cu patru ore inainte de reunirea lotului. Avea tot timpul sa-l vada. Dar probabil n-ar mai fi putut sustine atunci ca eu nu-i permit sa-si vada fiul!". in ceea ce-i priveste pe parintii fotbalistului, Loredana spune ca nu e certata cu ei, pentru ca "pur si simplu, am vorbit cu ei doar de doua ori anul acesta".

Ea afirma ca procesul intentat de acestia, care se refera la programul de vizitare a copilului, a venit dupa cel declansat de ea lui Lobont, cu acelasi scop. "E inacceptabil ce cer: ca Andrei sa nu fie cu mama lui de Craciun, Revelion, Paste si o luna in iunie." Femeia neaga si acuzatia ca ar neglija copilul, facand excursii in strainatate: "Am trecut o data prin Paris, anul acesta. Veneam de la Salonul Auto de la Geneva, unde am fost in interes de serviciu. Atat".

Pentru ca iar a venit vorba de pensia alimentara considerata prea mare de Lobont, 5.000 de euro, Loredana spune: "Nu pot sa refuz suma pe care a stabilit-o justitia. Ar fi trebuit sa se gandeasca la toate inainte de a-mi spune ca vrea sa-si traiasca viata si de a ma lasa pe strada cu copilul. si inca ceva: a spus ca apeleaza la Tribunalul de la Haga. Vreau sa-i spun ca desi Haga e aproape de Amsterdam, acolo se judeca procese intre state. La Strasbourg se afla Curtea Europeana a Drepturilor Omului".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.