Supermodelul Catrinel Menghia a facut ca inimile multor barbati sa bata cu putere. Numai ca acum Catrinel a devenit o femeie la casa ei, casatorindu-se cu Massimo Brambatti, actionar la echipa de fotbal Juventus Torino. Petrecerea si darul au avut loc la Hotelul Bvulgari din Italia, potrivit Star. Spre deliciul fanilor, evenimentul a fost transmis si de posturile de televiziune Rai Uno si Canale 5. Cadourile din partea invitatilor au fost pe masura evenimentului.

Cel mai impresionant cadou de nunta a venit din partea socrului mare: un apartament in orasul San Siro in valoare de 54 miliarde de lei. Din partea Agentiei Major a primit un serviciu de masa in valoare de 1.000 de euro. Pe langa toate acestea, Catrinel Menghia are si propriul site (www.catrinelmenghia.com), facut cadou de impresarul ei, Liviu Ionescu, care a avut grija de cariera modelului inca de cand aceasta avea 16 ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.