Marele regizor Sergiu Nicolaescu si-a propus ca, pana la sfarsitul vietii, sa mai faca un singur film, film care va cobori cortina pentru vecie.

Intr-un interviu acordat ziarului National, maestrul Nicolaescu marturiseste ca sfaristul sau nu este departe si ca ultima lui dorinta este de a mai face un film.

“Cat mai am de trait. Un an. Pe mine personal nu ma incalzeste cu nimic daca ii pare rau cuiva sau nu ca nu mai sunt. Realitatea e ca nu imi mai doresc decat sa mai fac un film”, s-a confesat Sergiu Nicolaescu

“In aceasta pelicula e vorba de un fel de concluzie, pe care o trag eu, acum, la sfarsitul vietii. Este punctul de vedere pe care il am astazi asupra trecutului”, a marturisit maestrul.

Scenariul peliculei are in prim-plan un batran de 80 de ani (varsta exacta a lui Sergiu Nicolaescu, n.r.) care isi traieste ultimele clipe de viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.