Bianca Dragusanu: "Am pe deget o verigheta, nu un inel de logodna, dar nu spun de la cine este".

Invitata la emisiunea Dianei Munteanu "Fata in fata cu presa", Bianca Dragusanu si-a facut aparitia cu un nou look, culoarea parului schimbata si cu o verigheta pe deget, despre care a refuzat sa faca vreun comentariu.

Si in ceea ce priveste relatia cu Adrian Cristea, Bianca a refuzat sa comenteze daca s-a logodit cu fotbalistul de la Dinamo, sau daca sunt doar prieteni.

"Am o verigheta pe deget, nu un inel de logodna, dar nu vreau sa spun daca mi-a dat-o Cristea sau nu. Avem o relatie speciala, dar asta nu inseamna ca suntem iubiti. Ma inteleg foarte bine cu parintii lui. Acestia fac parte din anturajul meu si ne vedem destul de des", i-a mai spus Bianca Dianei Munteanu, potrivit Cancan.

Asistenta lui Dan Capatos va reveni pe micile ecrane de luni 13 septembrie, odata cu inceperea unui alt sezon al emisiunii "Un Show Pacatos".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.