Actorul american Tom Cruise o "inunda" pe sotia lui, Katie Holmes, cu trandafiri, avand pregatite flori pentru ea oriunde calatoresc
"Sotul meu are trandafiri rosii pentru mine peste tot pe unde mergem si pe unde calatorim", a declarat Katie Holmes, potrivit People.com.

Katie Holmes, in varsta de 32 de ani, si Tom Cruise, in varsta de 48 de ani, s-au cunoscut in aprilie 2005, sunt casatoriti de patru ani si au impreuna o fetita, Suri, relateaza MEDIAFAX.

Holmes crede in dragoste si este foarte iubitoare si afectuoasa cu fetita lor. "Este de vis sa fii mama", spune Holmes.

Katie Holmes s-a facut remarcata in serialul de televiziune pentru adolescenti "Dawson's Creek". Holmes, care a mai jucat in lungmetrajul "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" din 2005, urmeaza sa interpreteze rolul lui Jacqueline Kennedy intr-o miniserie TV inspirata din viata fostei sotii a presedintelui american John F. Kennedy.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibila", a lansat pe marile ecrane, la inceputul lui 2009, filmul "Operatiunea Valkyrie". El traverseaza in prezent o perioada extrem de prolifica din punct de vedere profesional, fiind anuntat in distributia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper", "The Monster of Florence". Recent, el si-a lansat pelicula "Intalnire exploziva/ Knight and day", unde joaca alaturi de Cameron Diaz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.