"Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics Of All Time", cel mai nou album al chitaristului Carlos Santana, este disponibil pentru online streaming aproape in intregime.

Mai precis, 11 din cele 12 melodii de pe album se pot asculta pe Amazon.com.

Albumul a fost prezentat in urma cu doua saptamani la Hard Rock Cafe din Los Angeles. "Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics Of All Time" este co-produs de catre Carlos Santana si Clive Davis, incluzand melodii produse de Matt Serletic si Howard Benson, relateaza Musichat.

Potrivit BestMusic, prezentarea albumului Guitar Heaven din Las Vegas i-a adus pe scena pe trei din noii parteneri ai lui Santana: Chris Daughtry (fost concurent in seria TV American Idol si, in prezent, lider al grupului Daughtry), artista Soul/R&B India Arie si britanicul Gavin Rossdale, personajul principal din trupa Bush.

Publicatia Rolling Stone Magazine remarca varianta heavy a piesei AC/DC – Back in Black, cu Nas si Janelle Monae, precum si tipetele lui Chris Cornel pe clasicul zeppelinian Whole Lotta Love.

In concertul de dupa auditie, India Arie a cantat While My Guitar Genty Wheeps (George Harrison). In public se afla vaduva fostului Beatles – Olivia Harrison. Gavin Rossdale a aparut alaturi de Santana intr-unul din cele mai bune momente ale serii: cover-ul dupa She’s Not There al grupului The Zombies. Clive Davis a spus despre personajul principal al serii: "Il vezi pe Carlos pe scena; felul in care canta si pasiunea pe care-o pune in muzica sa – extaz – acesta e cuvantul, cand il vezi cantand.”

Carlos a declarat: "Pentru a crea aceste melodii a fost nevoie de multa, multa incredere - din partea lui Matt Serletic si Howard Benson, precum si din partea incredibililor muzicieni care au colaborat cu mine. Ei au crezut in mine si eu am crezut in Clieve, asadar totul este o reactie in lant.".

Citeste si:
Jeff Bezos se pensionează! Cui va preda conducerea imperiului Amazon
Jeff Bezos se pensionează!...

Tracklist "Guitar Heaven: The Greatest Guitar Classics Of All Time":

Whole Lotta Love (feat. Chris Cornell);
Can't You Hear Me Knockin' (feat. Scott Weiland);
Sunshine Of Your Love (feat. Rob Thomas);
While My Guitar Gently Weeps (feat. india.arie and Yo-Yo Ma);
Photograph (feat. Chris Daughtry);
Back In Black (feat. Nas);
Riders On the Storm (feat. Chester Bennington and Ray Manzarek);
Smoke On the Water (feat. Jacoby Shaddix);
Dance the Night Away (feat. Pat Monahan);
Bang A Gong (feat. Gavin Rossdale);
Little Wing (feat. Joe Cocker);
I Ain't Superstitious (feat. Jonny Lang).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.