Celebra actrita se poate lauda ca are multi fani, dar cand vine vorba de prieteni situatia sta altfel.

Angelian Jolie, in varsta de 35 de ani, marturiseste ca , in afara de partenerul ei de viata, Brad Pitt, si cei sase copii, nu are niciun prieten cu care sa vorbeasca, scrie femalefirst.com.

Actrita, care, in prezent, se afla in Pakistan in calitate de ambasadoare a bunavointei, spune ca Brad este singurul care este interesat de calatoriile si campaniile ei si care incearca sa o ajute cum poate.

"Vorbesc cu familia mea. Vorbesc cu Brad, iar el vrea sa stie cat se poate de multe despre aceste probleme si despre fiecare calatorie. Si a fost si el aici. A venit cu mine dupa cutremurul din 2005", a spus Jolie.

"Nu am prea multi prieteni cu care sa vorbesc. El este cu adevarat singura persoana cu care vorbesc. Dar le-am spus copiilor mei despre asta. Cred ca ii ajuta sa fie oameni mai buni, sa inteleaga mai mult ce inseamna lumea", a mai spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.