Desi Oana Matache & Moogly si-au lansat primul single, "All Over The World" in urma cu mai putin de trei saptamani, cei doi primesc solicitari de concerte constant.
Chiar daca sunt un proiect muzical foarte nou, Oana & Moogly se bucura deja de aprecierea publicului.

Totusi, pe langa timpul dedicat inregistrarii noilor piese, repetitiilor si coregrafiilor, Oana Matache si Moogly au raspuns afirmativ unei cauze nobile, aceea de a o ajuta pe Ioana, o fetita ce isi doreste doar sa aplaude!

"Ioana Maria s-a nascut fara antebratul si mana dreapta si are nevoie de o proteza bionica. Pretul acestei proteze, aplicarea, tratamentul de dupa aplicare si consilierea pentru integrarea in societate a Ioanei, in bune co nditii sunt niste lucruri care efectiv ne depasesc financiar.

Aici, interventia fiecaruia dintre Dumneavoastra ne poate ajuta sa ii oferim Ioanei un viitor altfel. Orice donatie, oricat de mica, este un pas spre mai bine pentru Ioana", scriu parintii micutei pe pagina helpioana.ro.

Evenimentul caritabil va avea loc sambata, 11 septembrie, incepând cu orele 21:00 in Club Salsa 4 You (zona Universitate) iar biletul de intrare costa 25ron.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.