Tinutele alese de dive sunt fie neadecvate, fie kitch-oase fie de-a dreptul oribile.

Divele sunt, de cele mai multe ori, exemplu de stil vestimentar. Conturile din banca le permit sa isi cumpere creatii ale marilor designeri si sa le asorteze cu clasa.

Exista insa si exceptii, cand afiseaza tinute ce te fac sa te intrebi „Oare ce-a fost in mintea lor cand au ales hainele astea?”. Si pentru ca sigur nu s-au imbracat cu lumina stinsa si nici nu si-au concediat stilistul, preferam sa credem ca acestea sunt cazuri singulare, doar zile neinspirate din punct de vedere vestimentar.

Katy Perry si Lady Gaga

Intre excentric si penibil nu-i decat un pas si, din pacate, artistele au trecut cu brio in zona tinutelor horror cu aceste doua rochii. La lansarea clipului sau „Waking up in Vegas”, Katy Perry a purtat o creatie multicolora, imprimata cu zeci de carti de joc, semnata Asish. De parca nu era de ajuns, cantareata a asortat rochiei un dres 20 DEN, pantofi verzi luciosi, o centura rosie, un colier masiv cu zaruri si, ciresa de pe tort, o bentita cu carti de joc iesite in relief.

La decernarea premiile Grammy, controversata Lady Gaga a mizat pe o creatie customizata Armani Privé. Si rau a facut! Rochia voluminoasa, rigida, plina de sclipici, cu tubulete de material, parea din plastic si a facut-o sa arate ca un extraterestru ratacit, nicidecum ca o printesa a ghetii asa cum a vrut! Iar pantofii...te lasa fara replica.

Sursa: unica.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.