Cabral a cerut-o in casatorie pe iubita lui, actrita Andreea Patrascu.

Luni, in timpul emisiunii "Povestiri de noapte" de la postul Acasa, Cabral a facut o declaratie surprinzatoare: "Cine o cunoaste pe Andreea Patrascu sa o sune si sa ii spuna sa deschida usa ca vin sa o cer de nevasta".

“Totul a inceput aseara, eu nu urmaream emisiunea, eram in masina, dar am inceput sa primesc mai multe telefoane. Dupa direct, Cabral a venit in fata blocului parintilor mei, m-a sunat sa ies la balcon, mi-a tipat ca ma iubeste si m-a intrebat daca vreau sa fiu sotia lui, s-a pus in genunchi si mi-a aratat un inel. Am coborat, imediat a ajuns si un prieten de-al nostru cu o sticla de sampanie, a fost chemat special de Cabral pentru a ne fi martor. I-am raspuns ca Da, vreau sa fiu sotia lui. Nu ma asteptam, nu banuiam nimic de intentiile lui. Amandoi suntem foarte fericiti si avem planuri mari de viitor”, povesteste Andreea Patrascu, potrivit acasatv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.