Actrita americana se pregateste sa se mute impreuna cu iubitul ei, jucatorul american de baseball Alex "A-Rod" Rodriguez.

Cameron Diaz, despre care se zvoneste ca ar avea o relatie cu Rodriguez inca din luna aprilie, abia acum a inceput sa faca unele declaratii in care a lasat sa se inteleaga faptul ca sportivul american ar fi iubitul ei, scrie femalefirst.co.uk.

Potrivit unei surse, actrita si iubitul ei, care au evitat sa fie fotografiati impreuna, se ocupa impreuna de decorarea unei case in Miami.

Aceeasi sursa a declarat ca sportivul ar avea un asemenea efect asupra actritei americane, incat aceasta "arata mai bine ca niciodata" si "are stralucirea unei persoane indragostite".

Cameron Diaz, in varsta de 38 de ani, a declarat in urma cu ceva timp ca aspectul ei tineresc s-ar datora "numeroaselor partide de sex".

"Nu vreau sa arat din nou ca la 25 de ani. Care ar fi secretul tineretii pentru mine? Cred ca exercitiile fizice, o dieta sanatoasa, multa apa, mult amuzament si mult sex - da, oamenii au nevoie de sex. E ceva sanatos, natural si pentru asta ne-am nascut!
", a declarat aceasta.

Actrita, printre ai carei iubiti s-au numarat la un moment dat cantaretii Justin Timberlake si John Mayer, a ales sa nu dezvaluie prea multe detalii despre relatia ei actuala, preferand sa declare ca "este indragostita de viata".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.