Se spune ca o casnicie implica responsabilitate, daruire si foarte multa dragoste.

Seductia este un joc placut si de la iubire nebuna pana la declaratii eterne nu mai e decat un singur pas. Totusi, chiar daca indragostitii isi ureaza credinta vesnica, nimeni nu garanteaza ca vor avea o casatorie durabila.

Kudika.ro ne da si cateva exemple elocvente care si-au dat seama destul de repede ca s-au pripit cand au spus “Da!”.

  • 1. Britney Spears si Jason Alexander, 2 zile

Cu siguranta, mariajul fulger dintre Britney si iubitul ei din copilarie, Jason Alexander nu va fi uitat prea usor. Acestia s-au casatorit in Las Vegas in cadrul unei ceremonii rapide. La fel de rapida a fost si anularea casatoriei, cateva ore mai tarziu.

  • 2. Cher si Greg Allaman, 9 zile

Cantareata a avut parte de o viata personala tumultoasa, permanent in atenia presei. Divortata de Sonny Bono de numai 3 zile, aceasta i-a spus "Da!" fara regrete lui Greg Allan. Cum era de asteptat, casatoria lor a fost efemera, durand nu mai putin de doua saptamani.

  • 3. Eddie Murphy si Tracey Edmonds, 2 saptamani

Cei doi au avut parte de o ceremonie privata deosebit de romantica, organizata in Polinezia Franceza. Cu toate acestea, dupa 2 saptamani, inainte sa se casatoreasca civil in America, Eddie Murphy a declarat ca a anulat totul, deoarece s-au despartit.

  • 4. Lisa Marie Presley si Nicolas Cage, 3 luni

Desi pareau un cuplu solid, casatoria lor a durat doar cateva luni. Lisa Marie Presly a fost destul de afectata, declarand despre mariaj ca "a fost o mare greseala".

Citeste articolul integral pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.