Cantaretul George Michael s-a internat de buna voie intr-o clinica de dezintoxicare, dupa ce a fost prins consumand droguri la volan.

Cantaretul ar putea fi condamnat la inchisoare dupa ce si-a condus Range Rover-ul direct intr-un magazin foto, in iulie anul acesta.

Potrivit politiei, acesta era atat de drogat incat nici nu stia ce s-a intamplat sau unde se afla. In urma acestui incident, George Michael a anuntat ca va cauta ajutor de specialitate pentru a face fata problemei sale cu drogurile, scrie The Sun.

Autorul hit-ului Careless Whisper s-a internat pentru o perioada de 14 zile intr-o sectie de dezintoxicare. Acesta le-a explicat totul fanilor, printr-o scrisoare deschisa: “Vreau sa va multumesc si sa va linistesc in privinta starii mele de sanatate. Imi dau seama cu ce am gresit si de situatia in care ma aflu, pentru care imi cer iertare. Vreau sa va anunt ca m-am internat la dezintoxicare si voi continua cu sedinte saptamanale de consiliere. Problemele mele personale m-au tras in jos si imi pare rau ca mandria m-a impiedicat sa cer ajutor pana acum”, le-a scris George Michael fanilor.

George Michael, drogat la volan


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.