DANA RAZBOIU nu l-a privit ieri in ochi pe OVIDIU BRANZAN. Sotii s-au aflat la un metru distanta, in fata judecatorului, pentru divort.

Razboiu a venit ieri la Judecatoria sectorului 1 insotita de o prietena. Ambele s-au imbracat la fel, in alb si cu ochelari de soare. In incercarea de a-i apara imaginea doamnei Razboiu, "prietena" s-a asezat sistematic intre ea si obiectivele camerelor de luat vederi. Ovidiu Branzan a intarziat, astfel ca dosarul a fost amanat pentru 10 minute. Ajuns in sala de judecata, a stat in picioare, la doar un metru de sotia lui, asezata in banca.

Chiar daca locul de langa ea s-a eliberat, Branzan a preferat sa ramana in picioare, dar isi privea, din cand in cand, pe furis, sotia. Dupa strigarea partilor, judecatoarea s-a aratat deranjata de prezenta presei si a dispus sedinta secreta. Cameramanii au urmarit-o insa pe Dana de pe trotuarul din fata judecatoriei, pana ce chiar stirista a inchis ferestrele salii. Procesul s-a amanat din lipsa unui act.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.