La nici 19 ani, Adela Popescu (Alexandra din telenovela "Lacrimi de iubire") joaca un rol important, face scoala de soferi, are un iubit dupa care suspina femeile – Dan Bordeianu – si debuteaza in muzica.

Actrita Adela Popescu se mandreste, la cei 19 ani ai sai, si cu un debut muzical. Zilele trecute, Adela a terminat de inregistrat primul sau album, care se numeste chiar "Lacrimi de iubire". Florin Grozea (Hi-Q), Laurentiu Duta (3rei Sud Est), Ionut Radu (Praf in ochi) si Florin Sever i-au compus noua piese in stil pop slow, cu influente dance si latino.

Tanara se vrea o "cantareata a sufletului", drept pentru care cele mai multe piese ale sale sunt balade. Adela nu este la prima "abatere" in muzica, participand pana acum la mai multe festivaluri nationale si internationale, recompensate cu premii. In plus, a avut colaborari cu Elena de la Mandinga si cu 3rei Sud Est (la piesa "Clipe").

CADOURI

Albumul, inregistrat in pauzele de filmare ale telenovelei, este si un cadou pe care si l-a facut Adela de ziua ei de nastere, pe care o celebreaza pe 8 octombrie. Ca tot veni vorba de aniversare, actrita si-ar dori sa primeasca "o masina mica, asa, ca pentru femei", ca sa se poata strecura in trafic, mai ales ca, de cand a inceput cursurile scolii de soferi, a vazut cam ce-i trebuie pentru a se strecura in traficul din Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.