"Ce s-a intamplat in acel cuibusor este lesne de inchipuit: Andrei Boncea si Andra dansau, se sarutau, se mangaiau si asa mai departe, in timp de Fernandes si individul faceau si ei ce stiau mai bine"

Mai mult, in urma unei adevarate urmariri de genul celei folosite in emisiunea "Tradati in dragoste" de la Prima TV, dar si a unor informatii picante obtinute prin mijloace si surse nedivulgate, reporterii revistei au reusit sa-l surprinda pe sotul Loredanei Groza timp de cateva saptamani chiar in momentele in care acesta isi vizita amanta Andra Iulia Margina.

Locul tradarii: un apartament situat pe soseaua Stefan cel Mare, in dreptul Spitalului Colentina, unde Boncea aparea "la fapt de seara" insotit adesea si de fosta vedeta de la PRO TV, Florina Fernandes si un prieten al acesteia. "Ce s-a intamplat in acel cuibusor este lesne de inchipuit: Andrei Boncea si Andra dansau, se sarutau, se mangaiau si asa mai departe, in timp de Fernandes si individul faceau si ei ce stiau mai bine", spune textul articolului ce insoteste fotografiile publicate de revista.

Mai mult decat atat, tanara Andra, o satena cu parul scurt si ochi albastri, lucreaza, conform publicatiei, chiar la studiourile din Buftea ale MediaPro, conduse chiar de... Andrei Boncea. Ciao! lasa sa se inteleaga ca acesta ar mai putea avea si o alta amanta in afara Andrei, promitand amanunte picante in numerele viitoare ale revistei. Ieri, nici Loredana Groza, nici sotul ei nu au dorit sa faca vreun comentariu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.