Vinerea trecuta vedetele din lumea modei, muzicii, politicii, afacerii si sportului au raspuns "Prezent" la invitatia creatorului de moda Catalin Botezatu de a participa la deschiderea clubului si cazinoului Imperial. Daca la ora prevazuta pe invitatie isi facuse aparitia doar designerul Mihai Albu impreuna cu sotia si prietenii, dar si seful arbitrilor Ion Cracinescu, o jumatate de ora mai tarziu nu mai exista nici un loc liber la vreo masa.

Ceva mai tarziu a venit insa si Irinel Columbeanu impreuna cu mai tanara iubita, de profesie manechin, Razvan Ciobanu (venit direct de la birou), Rita Muresan (insotita de un prieten italian), printesa Brianna Caragea (cu o noua cucerire), Dana Coteanu (foarte insarcinata si fericita pentru ca va avea o fetita), Sorana (A.S.I.A. - grabita sa ajunga la aniversarea unei prietene), dar si Dana Savuica venita de la o alta prezentare de moda impreuna cu o parte din trupa sa de manechine.

La mesele aflate la etaj se aflau Giovanni Becali, Cristi Borcea, Ion Craciunescu (din lumea fotbalului), Ioan Neculaie si Corneliu Iacobov, dar si cativa oameni politici, la alta masa. Pentru ca au sosit cu intarziere, nici fetele de la Sexxy si nici Mihai Mitoseru si Cornel Pasat nu au reusit sa-si gaseasca locuri pe la vreo masa. Dealtfel, acestia au reusit cu greutate sa intre in club datorita faptului ca tocmai incepuse prezentarea de moda marca Botezatu. Pentru ca "Sukar Collection" a primit patru premii internationale la festivalurile de gen si multe aprecieri, mai toti invitatii au urmarit prezentarea de moda stand in picioare.

Imediat dupa terminarea fashion show-ului, cazinoul Imperial si-a deschis larg usile. Adevaratii "grei" ai serii s-au retras in sala VIP a cazinoului provocandu-si norocul printre fumuri de trabucuri scumpe si jucand sume numai de ei stiute, in timp ce cei mai putin avizati in domeniu s-au amuzat si si-au incercat norocul intr-o alta sala. In seara cu pricina, Irinel Columbeanu a preferat sa-i explice iubitei sale regulile jocului, decat sa se concentreze la jocul propriu-zis.

Castigatorul oficial al serii a fost Mihai Albu, care a plecat acasa, in jurul ore 02.30, mai bogat cu 70 milioane de lei. Si Catalin Botezatu si-a incercat norocul la masa de black jack, castigand, fara a se chinui mai deloc, 500 de dolari, bani pe care i-a donat a doua zi sinistratilor, alaturandu-se campaniei initiate de Mihaela Radulescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.