Celebrele filme cu agentul 007, devenite fenomenul anilor '60-'70, sunt cel mai aspru criticate acum de catre medici, din cauza superspionului britanic, James Bond, inventat de Ian Fleming, scrie The Sun. Aparatorii sexului protejat le reproseaza celor cinci "James Bond", in frunte cu Sean Connery, ca nu au folosit niciodata prezervativul in timp ce au filmat scene fierbinti cu nenumarate femei, transmitandu-le un mesaj "nesanatos" telespectatorilor.

FRUMUSICA EXEMPLARA

Agentul 007 nu s-a dezvatat de acest obicei nici in ultimul film, "The Another Day", facand sex neprotejat cu trei femei. In 20 de ani de cariera, el s-a culcat cu 44 de femei, iar singura consecinta a sexului neprotejat a fost ca trei sferturi dintre ele au incercat sa il omoare pe "agentul 007". Alte filme infierate sunt "Instinct Primar", cu sase scene de sex neprotejat si "American Pie 2", cu sapte. Exemplul pozitiv este "Pretty Woman", in care Richard Gere foloseste prezervativul cand ajunge in pat cu Julia Roberts.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.