Imaginea de starleta a Nadirei este cu atat mai socanta cu cat, pe vremea cand se afla in casa Big Brother, a imprumutat o pelerina de la colega Violeta pentru ca i-a fost rusine sa faca dus dezbracata in fata miilor de telespectatori. Mai mult, Nadira a refuzat sa apara nud in revista Playboy.

BUSINESS DE APARTAMENT

Toate aceste sacrificii au fost facute cu gandul la o cariera in televiziune sau in cinematografie. In ciuda eforturilor, Nadira nu a putut trece de stadiul de fata meteo la Prima TV, remunerata cu 300 de euro. Noul loc de munca, desi riscant, i-ar aduce lunar 2.000 de euro. Se pare ca o data la doua-trei zile fosta concurenta intra intr-un apartament bucurestean, situat in zona statiei de metrou Constantin Brancoveanu, unde asuda cot la cot cu colegele de breasla pentru placerea privitorilor cu bani.

VANATOARE DE STARURI

Conform revistei Story, afacerea apartine unui anumit domn Cristian, care a incercat sa atraga in bransa si alte vedete. Pana acum, oferta a fost acceptata doar de Nadira. Bruneta neaga ca ea ar fi cea care apare in pozele publicate de revista amintita: "Eu nu fac asa ceva, stiti ca sunt fata serioasa (...) Oricine poate truca o fotografie."

CURSURI DE PREZENTATOR

"Ultima data cand am vorbit, Nadira mi-a spus ca face niste cursuri la Antena 3, pentru postul de prezentator la concursurile telefonice televizate. Mi-e greu sa cred ca ar putea lucra la un video-chat erotic mai ales ca a refuzat o oferta de la Playboy", ne-a spus Violeta , fosta colaga a Nadirei la Big Brother.

SENZATII TARI

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt doua dintre victimele site-urilor cu fantezii. Internautii cu imaginatie bogata au folosit fetele vedetelor in trucaje foto si planteaza pe net anunturi care promit senzatii tari in compania unor personaje recunoscute pentru imaginea lor sobra.