S-a intamplat mai repede decat ne-am fi asteptat: fotbalistul Cristi Chivu nu a mai avut rabdare pana la Craciun pentru a-i darui iubitei sale Maria Marinescu inelul de logodna. Zvonul a inceput sa circule cu insistenta marti seara: Cristi Chivu a cerut-o in casatorie pe Maria Marinescu, ea ar fi acceptat, iar la ora actuala inelarul mainii ei stangi e impodobit cu un diamant.

Cei doi indragostiti sunt in vacanta la New York, asa ca am inceput sa ne interesam daca stirea este adevarata printre prietenii apropiati ai cuplului din Romania. si, surpriza! Informatia noastra se confirma: cei doi s-au logodit. Cristi nu a mai asteptat Craciunul pentru a face pasul la care se astepta toata lumea. Profitand de vacanta la New York, el a luat-o prin surprindere pe Maria, punandu-i o intrebare: "Vrei sa fii sotia mea?" si un inel de logodna pe deget. Creatoarea de moda, despre care Cristi a spus intr-un interviu acordat ziarului "Libertatea" ca "este iubirea vietii mele", a acceptat emotionata. Doar familiile celor doi si prietenii foarte apropiati au aflat vestea. Surse extrem de sigure ne-au povestit ca inelul de logodna e din aur alb si este impodobit cu un diamant urias, de o claritate uluitoare.

Maria Marinescu si Cristi Chivu au facut cunostinta in acest an, la inceputul lunii mai, intr-un club bucurestean. Auzisera unul de celalalt, normal, dar o prietena comuna se face "vinovata" de apropierea lor. O vacanta de zece zile in strainatate a transformat idila lor timida intr-o pasiune arzatoare. Accidentarea lui Chivu care i-a produs acestuia multa suferinta, mai ales ca l-a tinut si continua sa-l tina departe de gazon, a determinat-o pe Maria sa se mute la Roma pentru a fi langa iubitul sau in aceasta perioada extrem de dificila pentru el.

E dispus sa plece de la Roma

Cu toate ca a fost accidentat o buna bucata de vreme, ofertele au curs pentru Chivu. AC Milan, Juventus, Inter Milano si Barcelona au incercat sa profite de instabilitatea financiara a Romei si sa-l cumpere. Dar s-au izbit de refuzul romanului. Acum, cand datoriile clubului roman sunt presante, Chivu admite, citat de ziarul Tuttosport: "Daca echipa mea are nevoie de bani, sunt dispus sa plec altundeva". Chivu se afla in vizorul echipelor italiene AC Milan si Juventus Torino. "Ma simt foarte bine la actualul meu club, cu care mai am trei ani si jumatate de contract. Daca Juventus ma vrea, trebuie sa vorbeasca cu presedintele Sensi. Voi fi de acord sa ma transfer la o alta formatie, in cazul in care situatia financiara a clubului ar cere un astfel de sacrificiu". Chivu e dorit la Juventus de fostul sau antrenor de la AS Roma, Fabio Capello.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.