"Pacatele Evei", serialul pe care postul Acasa tv il realizeaza impreuna cu MediaPro Pictures, a adus multe premiere in vietile actorilor din distributie, cum este cazul lui Alexandru Papadopol, care interpreteaza pentru prima oara dublu rol. "Pe langa faptul ca aceasta ipostaza este foarte interesanta si imi ofera multe satisfactii si noi posibilitati de exprimare ca actor, unul dintre roluri m-a facut sa-mi descopar o noua pasiune, un alt mod de a ajunge in sufletele oamenilor si de a le oferi ceva frumos: fotografia," spune Alexandru, referindu-se la unul dintre fratii gemeni, Robert, un celebru fotograf apreciat atat in Romania, cat si in strainatate.

Pentru a interpreta cat mai bine acest personaj, Alexandru si-a cumparat un aparat foto profesionist si a inceput sa descifreze tainele acestei arte, nu inainte de a studia si albume de fotografie. Dupa ce a capatat cateva cunostinte teoretice, Papi a mers chiar la sedinte foto, de aceasta data in ipostaza fotografului, nu a vedetei.

"M-au ajutat foarte mult colegii mei fotografi de la Mediafax Foto, care mi-au dat multe sfaturi utile despre aparatele de fotografiat, lumini si m-au luat cu ei la sedinte foto, unde am facut si eu cateva fotografii. A fost foarte ciudat cand am intrat intr-un studio foto si nu eram eu cel fotografiat. Mi-a placut foarte mult atmosfera de acolo si mai ales faptul ca totul depindea de fotograf si de inspiratia lui.

Ma uit acum la copertele revistelor si imi dau seama ca am fost martor la foarte multe shooting-uri. Marea mea bucurie insa a fost faptul ca am fost lasat sa fac si eu cateva poze si sa reglez lumina asa cum credeam eu de cuviinta si, dupa ce am terminat, mi s-a spus ca am talent", povesteste Papi incantat.

Oricum, prima experienta de acest gen nu a fost lipsita de momente... inedite. "La primul meu shooting am trait o senzatie foarte stranie pentru ca sedintei foto era o fata foarte frumoasa care poza si topless, iar eu de fiecare data cand urma sa se dezbrace ieseam ca sa nu creada ca ma folosesc de pentru a o vedea dezbracata".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.