Trupa "Trident", mai exact fetele care interpreteaza cu dosul... la vedere, sunt renumite nu numai prin blugii foarte decupati la spate, dar si prin "tepele" financiare pe care le dau. Solistele sunt arvunite de catre patronii de cluburi care doresc ca ele sa cante in localurile lor, acestea incaseaza banii, dar cand vine vorba sa respecte intelegerea, pur si simplu se fac nevazute. Ba, mai mult, isi inchid si telefoanele pentru a nu fi nevoite sa dea explicatii pagubitilor.

O astfel de teapa de zile mari si-au luat si cei de la restaurantul "Million Dolars" din Capitala. Acestia au platit in avans fetele, iar cand a venit vremea sa cante, ia-le de unde nu-s! Reprezentantii clubului au declarat revistei Vip ca au incercat sa le contacteze pe fete si pe impresarul acestora, numai ca telefoanele lor ba erau inchise, ba nu le raspundea nimeni.

Dupa eforturi repetate si fara succes, cei de la "Million Dolars" sustin ca lucrurile nu vor ramane asa. Trupa "Trident" si cine se afla in spatele fetelor neserioase vor avea de dat socoteala pentru lipsa de profesionalism. Pe langa aceste contracte neonorate, fetele de la "Trident" nu au o reputatie prea buna nici la capitolul amor. Gurile rele sustin ca Roxana, una dintre membrele trupei, a avut in palmares un lung sir de barbati potenti financiar. Printre acestia se afla celebrul solist Enrigue Iglesias si solistul trupei "Holograf", Dan Bittman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.