Michael Bolton va veni in Romania, pe 9 noiembrie, pentru a sustine un concert de promovare a ultimului sau album, "Till the End of Forever", ce a fost lansat recent in SUA. Michael Bolton recunoaste intr-un interviu telefonic acordat Agentiei Mediafax ca nu stie multe despre Romania, dar spune ca va da o cautare pe Google cu numele tarii, inainte sa ajunga la Bucuresti.

"In mod sigur voi fi pe 9 noiembrie acolo, astept cu nerabdare acest concert. S-ar putea sa ajung cu o zi inainte, ceea ce mi-ar lasa putin timp sa vizitez cate ceva. N-am mai fost niciodata la Bucureti, si nici in Romania. Nu stiu foarte multe despre tara voastra, insa inainte sa vin ma voi documenta. Asa fac inainte de a merge intr-o tara straina despre care nu stiu foarte multe lucruri. Noroc ca exista Google" a declarat Michael Bolton.

Si ca sa ne simtim mai bine, cantaretul a recunoscut ca nu suntem singura tara despre care habar nu are nimic. "Nu stiam nimic nici despre Islanda inainte sa am concertul de acolo, dar am vrut sa fiu cat de cat in cunostinta de cauza si am printat noua pagini pe care le-am gasit pe Google. Cand am ajuns acolo, oamenii au fost foarte surprinsi ca stiu atat de multe lucruri despre ei si despre tara lor. Despre Romania voi afla mai multe inainte sa vin. Voi fi foarte documentat si poate voi sti lucruri pe care nici macar cei din Bucuresti nu le cunosc. Deocamdata nu stiu nimic despre muzica pe care o faceti in Romania. Din cate am inteles, voi aveti multe cunostinte legate de muzica americana", a mai marturisit Bolton.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.