Vedetele nu prea au noroc in dragoste

Sunt cunoscuti, frumosi, cu conturi grase in banca, dar cu toate acestea nu-si gasesc sufletul-pereche. E vorba de starurile hollywoodiene, mereu in cautarea marii iubiri, relateaza site-ul Terra Espa񡮠E si cazul lui George Clooney care, la 44 de ani, e considerat unul dintre cei mai ravniti burlaci din lume. Actorul s-a casatorit in 1989 cu Talia Balsam, de care a divortat in 1992. Au urmat apoi relatii tumultoase cu Kelly Preston, frantuzoaica studenta la Drept, Celine Balitran, si prezentatoarea tv Lina Snowdon, de care s-a despartit de curand. "Am mai mult timp pentru pasiunile mele: golful si motocicletele", spune actorul retras la vila sa din Los Angeles.

NU S-A VRUT TATA

Leonardo DiCaprio a fost in amor cu fotomodele celebre: Vanesa Hyden, Kristen Zang si brazilianca Giselle Bundchen. De aceasta din urma s-a despartit pentru ca el nu-si dorea sa devina tata. Australianca Nicole Kidman a fost maritata cu Tom Cruise 11 ani, dupa care a ajuns in bratele muzicianului Lenny Kravitz. L-a parasit pentru ca o insela, infidelitati pe care actrita n-a acceptat sa i le treaca cu vederea.

DIN FLOARE-N FLOARE

Natalie Portman a fost in amor cu cantaretul Moby si actorii Lukas Haas si Gael Garcia Bernal. Acum insa e din nou singurica. Scarlett Johansson a avut o relatie cu actorul Jared Leto, dar a trecut rapid in patul colegului de breasla Josh Hartnett. Benicio del Toro a umblat din floare-n floare, pe lista cuceririlor sale fiind, printre altele, Alicia Silverstone, Valeria Golino si Chiara Mastroiani. ReneZellweger a fost la un pas de a se marita cu Jim Carrey, dar
n-a fost sa fie. S-a casatorit cu un cantaret country de care a divortat dupa doar patru luni de mariaj.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.