Cosmina Pasarin a urmat exemplul colegei si prietenei sale Nicoleta Luciu si l-a parasit pe George Vintila pentru un alt barbat, un potent om de afaceri pe nume Mihai.

Vestea ca George Vintila s-a despartit de Cosmina Pasarin a socat foarte multe lume, si asta pentru ca tinerii erau impreuna de cativa ani si aveau mari planuri de viitor. Din ultimul numar al revistei Vip aflam ca certurile in cuplul George- Cosmina au inceput cu cateva luni in urma. Gurile rele spun ca unul din motive ar fi fost barbatii care roiau in jurul prezentatoarei de la Pro TV. Dar asta nu era ceva nou. Cosmina a fost intotdeauna in centrul atentiei, iar George a stiut acest lucru de la bun inceput.

Ascensiunea Cosminei s-a produs odata cu aparita in emisiunea estivala "Vara ispitelor", ce a scos-o din anonimat, si, tocmai cand incepusera sa curga ofertele atat pe plan profesional, cat si sentimental, George a cucerit-o. Cu toate ca la scurt timp dupa ce s-au cunoscut s-au mutat impreuna, timpul petrecut in doi era din ce in ce mai putin, dat fiind meseriile celor doi care ii suprasolicitau. Insa amandoi sunt niste profesionisti si probabil ar fi inteles concesiile ce trebuiau facute.

Asadar, ne intoarcem de unde am plecat, la barbatii care o tot curtau pe frumoasa Cosmina, cu toate ca se stia ca are o relatie cu George. Sursele celor de la Vip sustin ca, in cele din urma, Cosmina a cedat. La fel ca si colega ei Nicoleta Luciu, care i-a spus adio lui Dinu Maxer dupa sapte ani pentru un barbat mult mai potent financiar, se pare ca si Cosmina a facut acelasi lucru.

Iesita de scurt timp din relatia cu George Vintila, Cosmina s-a cuplat cu un barbat pe nume Mihai. Acesta are 37 de ani si este un prosper om de afaceri. Relatia dintre ei dureaza de cateva saptamani, chiar dupa cateva zile de la ruptura Cosminei de George. Cei doi sunt foarte fericiti impreuna si vor sa-si tina relatia cat mai departe de ochii indiscreti ai presei. Cosmina declara insa altceva: "Nu am pe nimeni". Adevarul il stie insa numai ea...


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.