Pe plan personal, Mihai de la 3SE, alias Negrutzu, este fericit pentru ca tocmai a aflat ca va avea o fetita. Sotia sa, Emma, este insarcinata in aproape 5 luni si s-a decis sa nasca subacvatic, la o maternitate din Brasov. Nici pe plan profesional nu am putea spune ca-i merge mai rau. Artistul a filmat, saptamana trecuta, cel de-al doilea videoclip in varianta solo. "In doi" va fi urmatorul hit al lui Negrutzu, videoclip ale carui costuri sunt evaluate la 15.000 de euro.

In clipul cu pricina, Mihai este pilotul unui avion Boeing 737-500, iar inainte de a se aseza pe scaunul comandantului aeronavei, acesta a facut nenumarate traininguri cu un echipaj specializat. Negrutzu a pilotat "pe bune" aeronava, cu o suta de pasageri la bord, decoland de pe Aeroportul Baneasa si aterizand la Maastrich, Olanda, bineinteles, ajutat fiind de o echipa de profesionisti.

El a fost nevoit sa faca acest lucru pentru a da credibilitate videoclipului care se vrea o premiera pe piata muzicala romaneasca. Se pare ca Mihai s-a descurcat de minune la 10.000 de metri inaltime. Piesa "In doi" este un duet pe care Negrutzu l-a realizat cu nasa lui de cununie, Ramona, si ea cantareata, care joaca in clip rolul unei stewardese.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.