Fotomodelul Kate Moss s-a internat pentru o luna de zile intr-o clinica de dezintoxicare din Statele Unite, dupa scandalul provocat de fotografiile care o aratau prizand cocaina, relateaza Mediafax. Apropiatii femeii in varsta de 31 de ani au declarat ziarelor britanice ca ea s-a internat la clinica Meadows din Phoenix, unde plateste 4000 de dolari pe noapte, pentru "tratament medical si terapie".

Tabloidul britanic The Sun a precizat ca presupusul consum de cocaina face parte din problemele pe care Kate Moss spera sa le rezolve in cadrul acestui centru, unde s-a internat la 24 septembrie. Manechinul australian Elle Macpherson a sfatuit-o pe Kate Moss sa mearga la acea clinica dupa ce si ea a fost internata acolo, in urma cu doi ani, din cauza unei depresii. Acest centru a gazduit alte vedete de calibru, precum fostul copil teribil al fotbalului englez Paul Gascoigne, sau prezentatorul de televiziune britanic Michael Barrymore.

Clinica Meadows impune un regim foarte dur celor care ii calca pragul, potrivit presei. "Pacientii nu au voie sa primeasca vizite in timpul celor patru saptamani si nu au voie nici macar sa isi vada copiii", relateaza Times. Kate Moss si-a prezentat public scuze, intr-un comunicat, incercand sa puna capat scandalului provocat de fotografiile care o arata prizand cocaina si care au facut-o sa piarda contracte publicitare importante.

"Vreau sa imi cer scuze pentru tot ceea ce am stricat din cauza comportamentului meu, care mi-a afectat familia, prietenii, colaboratorii, partenerii profesionali", a scris fotomodelul, idol pentru multi adolescenti din lumea intreaga.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.