Trupa URMA a lansat albumul “Anger as a gift” cu sprijinul Siemens Communications, Humanitas Educational si al casei de productie Macondo Media, in cadrul unei conferinte de presa organizata la Laptaria lui Enache in Bucuresti.

Albumul contine 14 piese si continua stilul abordat de trupa "URMA" in precedentul album "Nomad Rhymes". Prin participarea la productia, distributia si campania de lansare al celui de-al doilea album URMA - Anger as a Gift, Siemens Communications se dovedeste a fi un veritabil sustinator al artei fara compromisuri. Este prima data cand Siemens Communications sponsorizeaza productia si lansarea unui album de muzica.

"Acordurile si dinamica acustica ne-au atras de la prima auditie. Am fost fascinati de profunzimea versurilor cat si de combinatia instrumentelor folosite. Credem in aceasta trupa si fiind vorba de prima noastra sponsorizare in domeniul muzicii speram ca aceasta sa fie de bun augur pentru viitorul ei" a declarat Dorian Radu, Sales Manager Siemens Communciations Romania.

Trupa URMA va sustine pe data de 1 octombrie, la ora 19.00, concertul de lansare al albumului "Anger as a Gift" pe terasa La Motoare din Bucuresti, urmand ca in cazul vremii nefavorabile concertul sa fie sustinut in Laptaria lui Enache.

"14 piese noi, axate pe acelasi stil acustic ales in 2003, un invitat surpriza care ne-a onorat cu prezenta sa pe acest nou material, din cand in cand viori, flaut si aceeasi intentie de a parcurge itinerariul nostru muzical fara compromisuri. Asta este ceea ce oferim noi pe 30 septembrie. Pentru cei care inca mai cred in lucruri nascute, nu facute.

Acest album reflecta cu acuratete intentia continutului muzical al Urmei, prezent de altfel si pe Nomad Rhymes. Intr-o lume aparent defecta se pot inca manufactura lucruri frumoase. Iar furia cauzata de lipsa de normalitate existenta in jur poate constitui ingredientul major al unui lucru bun. Care nu critica, ci schimba. Prin exemplu. Ca alternativa.

Singura schimbare sesizata de noi vis-a-vis de primul material, e aceea ca in timpul lucrului la Nomad Rhymes nici unul dintre noi nu banuia ce efecte va avea muzica noastra in exterior. Acum stim si senzatia de ecou s-a transformat in ceea ce poate defini un dialog civilizat cu publicul nostru. " a declarat Mani Gutau, vocalul trupei URMA.

Componenta trupei URMA este urmatoarea: Sorin Erhan - fretless bass, Csergo Dominic - tobe, Dan Byron - flaut si chitara electroacustica, Felix Moldovan - percutie, Mani Gutau - vocal si chitara electroacustica. Mai multe detalii despre trupa se pot gasi la adresa: www.urma.ro. "Casa de discuri Macondo continua excelenta colaborare cu trupa URMA.

Acest al doilea album certifica ceea ce noi stiam de la inceput: URMA este o prezenta importanta pe piata muzicala romaneasca ", a adaugat Adrian Darabana, reprezentantul casei de discuri Macondo Media. Partenerii media ai evenimentului sunt: B24 FUN, Oops Media, Academia Catavencu, Cotidianul, Radio Guerrilla, City FM si TV Klumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.