La TVR 1, se apropie finala nationala a celui mai prestigios concurs de frumusete. 30 de concurente din toata tara, care mai de care mai frumoase, se vor lua la intrecere pentru mult-ravnitul titlu de Miss World Romania 2005. Astfel, TVR 1 va invita maine sa urmariti acest spectacol al frumusetii, incepand cu ora 22.00.

Fericita gazda a evenimentului va fi nimeni altul decat Daniel Buzdugan, caruia ii va reveni dificila sarcina de a o numi pe regina celor 30 de frumuseti care spera sa reprezinte Romania la Miss World 2005, in luna decembrie, la Sanya, in China. Ocupanta locului II va reprezenta Romania la concursul Miss Turism International, desfasurat in Malaezia. Mai mult decat atat, concurenta care a fost votata online de public va primi titlul de Miss Popularitate si va avea sansa de a incepe o cariera in televiziune.

Cele 30 de concurente s-au pregatit foarte bine pentru concurs, in cadrul Beauty Camp-ului desfasurat la Bucuresti si Predeal, si vor sustine un numar de probe eliminatorii in fata unui juriu de specialitate. Acesta este format din profesionisti din lumea modei si a frumusetii, atat din tara, cat si din strainatate.

Concurentele vor defila in costume de baie, tinute de zi si tinute de seara, toate purtand semnaturi celebre, precum I.D. Sarrieri, Oana Mizil sau Rinascimento. De asemenea, ele vor avea sarcina de a raspunde la intrebarile juriului. Spectacolul va fi completat de momente muzicale sustinute de Activ si Emanuel.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.