Marti seara, am fost la un pas (foarte mic) de schizofrenie. Stateam si eu ca omul, linistita, intr-un fotoliu, cu mina pe telecomanda, la vinatoare de emisiuni TV si m-am trezit bruc in situatia de a chema de urgenta serviciul de ambulanta ca sa ma trateze de diagnosticul mai sus-mentionat. Pai, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, dumneavoastra n-ati fi luat-o razna daca v-ati fi confruntat cu cea mai bogata oferta de emisiuni care a existat vreodata?

Vasazica, pe Antena 1 se difuza primul episod din supermediatizata telenovela a lui Lazarov, "Secretul Mariei", pe B1 TV Nasul Radu Moraru avea invitata o lesbiana, pe Acasa TV revenise De 3 X Femeia Mihaela Tatu, pe Realitatea TV Cristian Tudor Popescu era, ca de obicei, agitat, iar pe OTV Prigoana, Oreste si o doamna puneau tara la cale. Cum sa ma fi hotarit repede ce sa urmaresc, cu atit mai mult cu cit, in timp ce incercam sa iau marea decizie, imi mai si suna, fara oprire, telefonul? Cititi, totusi, mai jos, ce am reusit sa vad in aceste conditii deosebit de grele.

La "De 3 X Femeie", Mihaela Tatu o chestiona pe Irina Loghin in legatura cu metodele prin care reuseste sa se mentina atit de in forma. Cu aceasta ocazie, Irina Loghin a declarat: "Fac sport, mult sport, merg foarte mult pe jos. Recomand la toate femeile de pe glob: cum aveti timp, taiati-o la plimbare, printre masini. Daca puteti sa le ocoliti, e si mai bine". Cred ca dupa aceasta emisiune, a crescut numarul de accidente auto din China, Noua Zeelanda si Congo. Explicabil, din moment ce toate femeile de pe glob au ascultat, fara discernamint, indemnul Irinei Loghin de a se arunca in fata masinilor atunci cind dispun de putin timp liber.

In telenovela "Secretul Mariei", actrita si fosta componenta a trupei A.S.I.A. Anemona Niculescu, juca rolurile a doua gemene, Maria si Lorena. Observind ca pe Lorena o interpreteaza foarte prost si afectat, am sperat ca, poate, pe Maria o s-o joace mai bine. Am sperat degeaba. Si replicile Mariei sunau la fel de afectat. Noroc ca Lorena a murit inca din primul episod. In felul asta, Anemona isi va chinui gospodinele telespectatoare cu prestatia dintr-un singur rol. Vorba aceea: mai bine prost si putin decit prost si mult.

Despre emisiunea DDD ("Dan Diaconescu in Direct") de la OTV in care, cum spuneam, erau invitati Oreste si o doamna, pot sa va spun ca era moderata de Silviu Prigoana. Inteleg ca, uneori, domnu’ Silviu ii tine locul lui Diaconescu. N-am inteles de ce, in aceste situatii, nu se schimba si numele emisiunii din DDD in DDDSP ("Dan Diaconescu in Direct cu Silviu Prigoana"). Sau, fie, sint de acord sa ramina DDD numele emisiunii, cu conditia ca atunci cind Prigoana il suplineste pe Diaconescu, sa se schimbe numele televiziunii din OTV in ROSAL TV.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.