Vedeta postului Acasa, Mihaela Tatu s-a implicat intr-un nou proiect, mai ambitios si mai captivant: si-a deschis un studio foto. Luna aceasta se implinesc trei ani de cand Mihaela a renuntat definitiv la conducerea clubului care a reprezentat pentru ea intrarea in lumea afacerilor. Dar pentru ca e o femeie energica, Mihaela nu a renuntat la ideea de a avea o afacere proprie. Astfel ca dupa o perioada in care s-a ocupat de aspect, sanatate si familie si-a unit fortele cu prietenul ei, Florin, pentru a pune bazele noii afaceri.

Acesta a renuntat la pasiunea lui pentru muzica pentru a se reintoarce la marea lui iubire, fotografia. Cei doi au cerut sfaturi de la profesionisti si au achizitionat echipamentele necesare unui adevarat studio foto. Prima vedeta care a apelat la Florin a fost chiar Mihaela. Iar fiica ei, Ioana, a fost cea care a supravegheat sedinta foto si a ajutat cu sfaturi si idei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.