Frumoasa prezentatoare de la Prima TV, Andreea Raicu, a avut pana nu de mult o relatie, amoroasa, am spune noi, cu fiul fostului premier Radu Vasile, tanarul Tudor Vasile. Relatia celor doi nu a fost vazuta cu ochi buni de nici unul dintre apropiatii lor. Unii spuneau ca Andreea si Tudor s-au "cuplat" pentru a se razbuna pe fostele lor iubiri, Maria Marinescu, in cazul lui Tudor, si Cristi Chivu, in cazul Andreei. Tot surse din anturajul celor doi mai spun ca, in momentul in care Maria a fost vazuta la bratul lui Chivu, Tudor a fost cel care a vrut cu orice pret sa se razbune.

Despre toate acestea putem spune ca este doar fictiune, caci adevarul il stiu doar ei. Si pentru a reveni la lucruri ceva mai reale, putem spune ca Andreea l-a uitat deja pe Tudor. Cel putin asa sustine revista Vip in ultimul sau numar. In paginile revistei este mentionat faptul ca frumoasa prezentatoare tv este pe cale sa se indragosteasca de unii din boss-ii unei mari companii de telefonie mobila din Romania.

Se pare ca dupa ce s-a despartit de Andreea, Tudor isi petrece acum noptile prin cluburile bucurestene, in compania unor tinere fete dornice de aventura, iar Andreea este pe punctul de a ceda insistentelor omului de faceri despre care va povesteam, pe numele lui Robert. Cei doi s-au cunoscut intr-un cerc de prieteni comuni si, de atunci, Robert o tot curteaza pe diva de la Prima. De cand s-a despartit de Tudor, sansele noului pretendent la inima frumoasei vedete au crescut vertiginos, ei fiind vazuti in ultima vreme impreuna, la o serie de petreceri mondene din Capitala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.