Tanara cantareata Andra, cea care s-a intors de curand din Brasov cu locul II, obtinut la sectiunea Interpretare de la Festivalul Cerbul de Aur, s-a despartit de aproape trei saptamani de iubitul sau, Dragos de la Groove. Cei doi au fost impreuna aproape doi ani, timp in care au stat nedespartiti. Toata lumea din jurul lor ii invidia pentru relatia minunata pe care o au si pentru devotamentul pe care-l aveau reciproc. Insa, la un moment dat, s-a produs ruptura.

Cu doar cateva zile inainte de Festivalul Cerbul de Aur, tinerii s-au despartit si astfel Andra a mers la Brasov insotita doar de parinti si de sora sa. Alaturi de ea trebuia sa fie si Dragos, iubitul vesnic indragostit care planuise sa-si aduca si prietenii in Piata Sfatului pentru a o sustine pe artista in timpul recitalului. Insa nu a mai fost sa fie. Andra a urcat pe scena de la Brasov cu o tristete in suflet. In ultimul numar al revistei VIP se spune ca cea care a vrut sa puna capat acestei relatii a fost chiar Andra.

Tot de aici aflam ca artista este terorizata cu telefoanele de fostul iubit. Gurile rele spun ca interpreta este acum din ce in ce mai agasata de insistentele lui Dragos si ca face tot ce ii sta in putinta sa-i arate ca intre ei nu mai poate fi nimic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.