Mugur Mihaescu si "Vacanta Mare" revin in forta la sfarsitul acestei saptamani la PRO TV cu un nou show de senzatie! Pentru ca s-a saturat de asa-zisele vedete care se tot perinda pe la diverse canale de televiziune, Garcea arunca manusa si le va parodia intr-un show inspirat de cel al celebrului Jay Leno. Prin urmare, incepand de duminica, Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu vor adapta show-ul superstarului american la realitatile romanesti.

Noul personaj, DJ Leno, va fi pretextul unei parodii ce va dura jumatate de ora, interval in care se va face o radiografie a vietii mondene de la noi. Pe parcursul acestui inedit show, veti putea urmari si o rubrica intitulata "Discovery Romania", alt prilej de hohote de ras. A doua jumatate a reprezentatiei va fi rezervata unei familii deja legendare: Partag. Leana lui Mugur Mihaescu revine astfel in prim-plan, de-a lungul a 13 episoade pe care cei de la Vacanta Mare le-au pregatit telespectatorilor amatori ai genului.

- Cum v-a venit ideea sa parodiati tocmai show-ul lui Jay Leno?

- Nu e practic o parodie a show-ului lui Jay Leno, ci o parodie a emisiunilor cu vedete de la noi, de la toate posturile de televiziune. Pur si simplu ne-am saturat sa-i vedem pe toti cum se perinda pe la toate posturile. Parca ar fi "Alta marie cu aceeasi palarie". Toate televiziunile promit formate noi, show-uri noi, si de fapt sunt aceleasi programe, in care sunt invitati aceiasi oameni, cu aceiasi prezentatori, dar plantati in alt decor.

- Sa intelegem ca Vacanta Mare n-are de gand sa se perinde pe nicaieri?

- Nu, niciodata!

- Cu alte cuvinte, veti parodia pe Teo, Raduleasca, Andrea Marin si asa mai departe?

- Pe absolut toata lumea!

- Nu va e frica ca va faceti dusmani? Veti fi un fel de Carcotasi...

- Toata viata am avut dusmani, asa ca nu mi-e frica de ei.

- Cum va decurge practic emisiunea?

- Moderatorul show-ului este un fel de Jay Leno romanesc si vom parodia toate asa-zisele vedete care apar in diverse emisiuni.

- Prin urmare, aruncati manusa vedetelor de la noi. Voi va considerati... vedete?

- Le aruncam manusa chiar in fata! Nu trebuie sa ma consider eu vedeta, trebuie sa te considere publicul in primul rand. Din pacate, la noi ei se considera unii pe altii vedete in functie de cat platesc ca sa apara pe la diverse televiziuni.

- Cum se face ca Leana ramane tare pe pozitii si in noul sezon?

- Simplu, e foarte actuala! De aceea am pastrat-o. Familia Partag va intra in partea a doua a emisiunii, dupa show-ul-parodie care se va intitula "Duminica vedetelor". Ne-am saturat de atatea duminici cu vedete...

- Ati facut ceva schimbari in echipa de la Vacanta Mare?

- Nu, echipa este aceeasi.

- Din cate stiam, aveati in pregatire si un nou lung-metraj. In ce faza se afla proiectul?

- La data de 17 octombrie vom incepe filmarile la noul lung-metraj. Nu stiu inca ce titlu va purta, cred ca "Bizonii". Cat despre ideea filmului, prefer sa ramana inca la stadiul de... surpriza!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.